Aannemer Ede Wageningen

1 min read

Zelf droomde ik er altijd al van om mijn eigen huis te laten bouwen, wat is nou mooier dan een eigen huis met jouw ideeën in de stad waar je bent opgegroeid. Als bewoner van Ede Wageningen ben ik zeer blij met het resultaat dat de aannemers van Ede Wageningen hebben geleverd.

Het proces
In mijn huis hebben ze echt geluisterd naar de details die ik de architecten vertelde. Het personeel van het bedrijf luisteren heel goed naar je en ze tonen ook daadwerkelijk interesse in jouw wensen. Ik had zelf een paar ideeën waarbij de architect zei dat ik het beter niet kon doen omdat het zo te chaotisch werd. Zelf vond ik dat wel fijn want daardoor kreeg ik juist meer ideeën en mogelijkheden. Het proces verliep heel soepel omdat alles goed werd geregeld door de bouwmanager. Wat ook echt fijn is dat je in de loop van het proces niet steeds verschillende tussenpersonen over de vloer hebt. Alles wordt geregeld met een tussenpersoon die je het hele proces door helpt zowel met ideeën maar ook financieel. De bouwmanager zorgde er goed voor dat het geld werd bewaakt en dat alles volgens onze wensen en behoeftes ging. Zelf raad ik GelderGroep aan als je een nieuw start wilt maken en je dromen uit wil laten komen.