Als u op zoek bent naar opslagruimte Breda en omstreken, dan bent u hier op het juiste adres

1 min read

Als u een opslagruimte Breda en omstreken nodig heeft, dan moet u zeker bij Sandship zijn! Bij opslagruimte Breda kunt u opslagruimtes huren in allerlij formaten. Of u nou een kleine ruimte wilt voor een aantal producten of een mega opslagruimte om een volledige inventaris in te plaatsen. Bij opslagruimte Breda kan dit allemaal. De opslagruimtes van worden leeg en schoon opgeleverd. Wanneer u de opslagruimte in bezit heeft bent u zelf verantwoordelijk voor het netjes houden van de ruimte, ook is het belangrijk dat u de ruimtes niet beschadigd. Wanneer dit niet het geval is krijgt u bij oplevering uw uw borg weer terug, wanneer de opslagruimte beschadigd is kunnen zij helaas de borg niet terugbetalen.

Mijn ervaring met opslagruimte Breda

Ik zit op dit moment tussen 2 huizen in, ik heb mijn oude huis verkocht maar moet nog 3 maanden wachten tot ik in mijn nieuwe huis kan. Gelukkig kon ik bij een vriend intrekken. Ik zat alleen wel met de inventaris, die moest ik ergens kwijt. Ik heb mijn volledige inventaris geplaatst in een opslagruimte van opslagruimte Breda. Ik ben zeer tevreden over de opslagruimte en raadt het iedereen aan!