ARK kopen bij Bitvavo

Ark is een cryptocurrency, maar allereerst een ecosysteem dat helpt met de massaproductie van cryptocurrency. Het Ark-platform is gebouwd bovenop een zeer veilige blockchain. De user interface is uiterst gebruiksvriendelijk ontworpen, om de adoptie van gebruikers zo hoog mogelijk te maken.

Het Ark-team is bevat: Netwerk ingenieurs, Web Developers, Geld Managers, Hardware Experten, Handelaren, Muzikanten, Entrepreneurs en Social Media Promoters. Het complete team bestaat uit 30 leden met elk hun eigen specialiteiten en vaardigheden. ARK kopen bij Bitvavo is zeker de moeite waard!

Wat zijn de voordelen van Ark (ARK)?

1. Zelfvoorzienendheid

Het doel van Ark is om het platform zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Tot op het punt dat gebruikers niet eens weten dat ze gebruik maken van een blockchain technologie. Het team biedt ook speciale diensten die gebruikers begrijpen, willen en bereid zijn om te kopen.

Dit biedt offline en online vormen van inkomsten voor het team. Dit zorgt voor sneller onderzoek van nieuwe en interessante manieren om de participatie van gebruikers te vergroten, en dus waarde toe te voegen aan Ark.

2. Privacy

Gebruikers kunnen ARK-transacties verzenden met behulp van ARN’s Anonymous Network Integration, dit biedt optionele privacy. Deze privacy geldt voor alle diensten die gemaakt worden met het ARK platform.