De RVS-trapleuning op maat is een knap staaltje van klasse

1 min read

 Voor mijn hoektrap koos ik voor een RVS-trapleuning op maat van HTI. De combinatie van RVS en de houten treden is heel geslaagd. Ik overweeg om mijn traptreden later nog een ander kleurtje te geven en het grote voordeel is dat RVS bij elke kleur past. Door het verfijnde materiaal straalt deze leuning meer stijl en klasse uit dan een klassieke houten leuning. De strakke afwerking geeft mijn trap een moderne look. Het materiaal mag er dan fijn uitzien, toch is het heel stevig. Mijn kinderen sprinten wel eens de trap op en trekken stevig aan de leuning, maar voor schade hoef ik niet te vrezen. De leuning is heel krachtig en zit goed verankerd.

Gemakkelijk in onderhoud

De trapleuning is bovendien ook heel gemakkelijk te onderhouden. Met wat water en een geschikt schoonmaakproduct kan je de leuning heerlijk laten glanzen. Sporen van vette vingers veeg je er eenvoudig weer af. Er treedt ook geen verkleuring van het materiaal op, wat bij een houten trapleuning wel eens kan gebeuren. De leuning blinkt nog even hard zoals bij de plaatsing. Deze trapleuning is zeker aan te raden.