E liquid kopen: waar doe je dat het beste?

1 min read
E liquid kopen

Een elektronische sigaret werkt niet zonder vloeistof. Die vloeistof noemen we ook wel E liquid en moet je in het filtertje of in de coil doen om het te kunnen verbanden. Je kunt E liquid kopen op honderden plekken maar het zal niet overal even goed zijn en bovendien hangt het af van wat je wil.

E liquid kopen

In een speciaalzaak

Je kunt allereerst naar een speciaalzaak zijn. Dat zijn er in Nederland geen duizenden maar toch hebben we best wat winkels die gespecialiseerd zijn in elektronische sigaretten. Daar heb je vaak ook een breed aanbod aan liquids. Het voordeel daarvan is dat je advies kunt vragen. Je kunt ook eventueel stoffen uitproberen, bij sommige winkels mag dat. Ben je dus nieuw in de wereld van de E liquids dan is dit misschien verstandig.

Online bestellen

Weet jij best goed waar je mee bezig bent en heb je eigenlijk ook al wel een idee van welke vloeistoffen je in huis wil halen? Dan kun je ze prima online bestellen. Dat scheelt je vaak geld onder de streep. Online bestellen is in veel situaties goedkoper dan iets in de winkel kopen.