Een tafelkleed voor iedere gelegenheid

2 min read

Zoek je een tafelkleed in een design dat precies bij jou past? Met een ruim assortiment aan tafelkleden om uit te kiezen voor elke gelegenheid, heb je vast en zeker zo jouw favoriet te pakken. Je kunt zoeken tussen super praktisch afneembaar tot elegante en stijlvolle of juist strakke modellen. Of gaat je voorkeur uit naar wat meer weelderigheid? Dan zijn er ook speciale luxe tafelkleden te vinden. Het mooie hieraan is dat ze net als de andere soorten op maat te maken zijn en ook wasbaar. Luxe tafelkleden zijn gemaakt van katoen polyester. Hierdoor neemt het kleed weinig vocht op en houdt de tafel beter droog. Luxe tafelkleden zijn slijtvast en dragen toch bij aan een huiselijke look.

 

Sfeervol en fris

De tafelkleden zijn precies op maat te maken. Of het nou om een vierkant, rechthoekig of ovalen tafelblad gaat. Meestal is aan te raden om bij het opmeten een extra rand van 20 centimeter aan alle kanten erbij te tellen. Wil je geen rand over het tafelblad laten vallen? Dan kun je ervoor kiezen om het precies op de maat van je tafel te laten snijden. Creëer op die manier de uitstraling van een gezellig café met een frisse look. Om het kleed op z’n plek te houden kun je het beste een paar tafelkleedklemmen aanschaffen.

 

Deze kun je aan het oog onttrekken door voor een transparant modelletje te kiezen. Of je laat er juist extra aandacht naar toe gaan met de gezellige fruitfiguurtjes, van citroen of aardbei, of doe eens gek en kies allebei! Het voordeel van een tafelkleed dat niet over de randen hangt is dat je er niet tegen aan schuift en er zo geen ongelukjes gebeuren met omvallend servies en overstromende bekers of mokken chocomel, thee, koffie en tomatensoep. Zo blijft het aan tafel sfeervol en fris. Schuif maar vast aan!