Heerlijk gevoel om veilig te mailen

Ik heb een hotel met zeventig medewerkers. Ongeveer tien mensen werken bij ons met computers en maken veel gebruik van mailverkeer. Er wordt onder andere veel gemaild met klanten en leveranciers. Over van alles en nog wat. Regelmatig worden er bestanden heen en weer gemaild. Ik wilde dit al langer beter beveiligd hebben als wat ik had aan beveiliging qua veilig mailen. Uiteindelijk kwam ik hier terecht. Direct een goed gevoel had ik bij dit bedrijf en bij de mensen die er werken. Een leuke persoonlijke benadering en een zeer professioneel product. Ik legde uit wat ik precies wilde en hoe ik de implementatie voor ogen zag. Dat was allemaal geen probleem, het werd keurig geregeld. Ik werk er nu al weer een half jaar mee en het werkt super. Eigenlijk precies zoals het altijd ging alleen nu heb ik het gevoel dat ik de beveiliging echt goed geregeld heb. Prima keuze.

Goede service

Het bedrijf levert ook goede service. Ik had nog wat vragen tijdens de implementatie periode. Alles werd geduldig en kundig beantwoord, dat vond ik echt prima werken. Prima bedrijf dit. Ik kan weer met een veilig gevoel mailen.