Reachtruckcertificaat behalen

1 min read

Een reachtruckcertificaat behalen kan snel en eenvoudig bij PTC Opleidingen. Dit opleidingsinstituut heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het verzorgen van logistieke opleidingen. Hierdoor leren jij en/of jouw personeelsleden op een veilige manier werken met een heftruck, reachtruck of hoogwerker. Dit is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld productiemedewerkers.

Reachtruckcertificaat behalenSnel je reachtruckcertificaat behalen

Veiligheid staat altijd voorop bij PTC Opleidingen. Zij dragen er dan ook de grootste zorg voor dat iedere deelnemer de juiste kennis ontvangt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daarom hebben zij ook alleen maar ervaren instructeurs in dienst. Ook hoef je als werkgever niet bang te zijn dat de cursus veel tijd in beslag neemt. Al binnen één dag kan men bij PTC een reachtruckcertificaat behalen! Ik heb zelf nog nooit meegemaakt dat een werknemer niet direct slaagde voor het examen. Hierdoor kunnen ze al snel weer aan het werk en hebben ze de juiste vaardigheden op zak om veilig te werken.

Bekijk de website

Dus ben jij op zoek naar mogelijkheden om een reachtruckcertificaat te behalen? Neem dan eens een kijkje op de website van PTC Opleidingen en ontdek de vele mogelijkheden. Zo bieden ze niet alleen reachtruck opleidingen aan maar nog veel meer veiligheidsopleidingen, bijvoorbeeld een NEN 3140 cursus.