Rieker instapper bij Shoetime

1 min read

De Rieker instapper is een goede keuze als u op zoek bent naar een schoen waarbij u geen problemen heeft met ingewikkelde veters of een andere lastige sluiting. Met de Rieker instapper heb je snel je snel je schoenen aan en kan je snel de deur uit.

Zelf was ik ook opzoek naar een schoen die gemakkelijk aan te trekken was, zonder gedoe met veters. Toen ik hiernaar ging zoeken op internet kwam ik al snel uit bij de Rieker instapper aangezien deze schoen goed staat aangeschreven.

Al snel kwam ik op de webshop van Shoetime uit waar ik het hele assortiment kon bekijken en een keuze kon maken. Het is bij Shoetime ook mogelijk om naar een filiaal toe te gaan waar u alle Riekers instappers kunt komen passen. Zo ervaart u gelijk hoe fijn en comfortabel deze schoenen zitten.

Ik heb één paar Rieker instappers besteld. Gelukkig had ik de mogelijkheid om het bestelde product achteraf te betalen. Dit is een van de vele mogelijkheden die je hebt als je een product besteld via Shoetime.

Waarom kopen op Shoetime?

  • Het is mogelijk om achteraf te betalen.
  • Een zeer snelle levertijd van 2-5 werkdagen.
  • Online betalen met iDeal, Creditcard of Paypal.
  • Aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie.