Snelle vergoeding vertraging Ryanair gekregen bij Airline-Refund

1 min read

Drie dagen geleden ben ik samen met mijn vader met Ryanair vanaf Italië naar Nederland gevlogen. We gingen op het internet op zoek naar vergoeding vertraging Ryanair omdat we een erg lange vertraging hadden opgelopen omdat er iets mis was met het vliegtuig.

Zeer veel zoekresultaten van bedrijven

Toen we op het internet op zoek gingen naar vergoeding vertraging Ryanair kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven die hier hulp bij aanbieden. We besloten daarom om eerst een aantal websites te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat we een keuze zouden maken. We wilde namelijk graag een zo’n goedkoop mogelijke tarief betalen voor de dienst die het bedrijf aanbiedt.

Lage commissiekosten en goede hulp

Toen we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk uit op de website van Airline-Refund. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft een belangrijk vindt.  Ze hanteren onde radnere erg lage comissie kosten in vergelijking met de andere websites die we hadden bezocht. Daarom besloten we ook om contact met het bedrijf op te nemen. We werden erg goed en vriendelijk geholpen met het verkrijgen van een vergoeding. We zijn daarom ook erg tevreden over Airline-Refund.