Vragen rond nalatenschappen voor ondernemers?

1 min read

Notaris Bladel is gespecialiseerd rond deze specifieke wetten. In Nederland geldt één regel: als u geen testament hebt, maakt de staat er een voor u. Dat betekent dat uw activa en nalatenschap worden verdeeld volgens de generieke wetten van het land.

Vragen over belastingen en erfenissen

Het is erg begrijpelijk wanneer je in the flow van jouw onderneming zit, na een tijd niet meer nauwkeurig weet wat er is geregeld wanneer men komt te scheiden of te overlijden. Maar het is onverstandig want zakelijke beslissingen of wijzigingen in het privé-leven kunnen verstrekkende gevolgen hebben indien je dit niet 100% opvolgt. Daarom raden wij, medewerkers van notaris Bladel aan om toch jaarlijks de huidige omstandigheden en regelingen te doornemen en eventueel aan te passen.

Onze notariële missie

Een verwittigd man is er twee waard,daar moet je als ondernemer vanuit gaan. als je vragen hebt over de aangifte erfbelasting, overname van een bedrijf, testamenten en vermogensplanning? Iedere ondernemer en zijn erfgenamen hebben recht op eerlijke en professionele juridische anwtoorden en verschillende notarisaties.
Want dit is onze specialisatie: het verlenen van notariële diensten aan de gemeenschap in samenspraak met de klant.