Voor mijn horeca onderneming was ik op zoek naar een goede windscherm. Ik heb namelijk een buitenterras en vind het belangrijk dat mijn klanten uit de wind kunnen zitten. Ik heb goede ervaringen met de windschermen met Xterior. In deze blogpost vertel ik je er graag meer over.

Terras met een windscherm

WindschermAls beginnend horeca ondernemer moest ik een aantal belangrijke beslissingen nemen voor wat betreft de locatie. Om zoveel mogelijk gasten te trekken, vond ik het belangrijk dat gasten zowel binnen als buiten kunnen zitten. Een pand met een terras vinden was dus de eerste stap. Nadat deze gevonden was, moest ik bepalen hoe de inrichting eruit zal zien. Ik ging hierover in gesprek met een architect en deze raadde me aan om een windscherm te nemen. Op zie manier kunnen mensen comfortabel zitten, zonder last te hebben van wind. Want laten we eerlijk zijn: hier in Nederland weet je het nooit met het weer.

Helemaal naar eigen wens samenstellenWindscherm

Ik ging dus op zoek naar de mogelijkheid voor windschermen en kwam toen uit bij Xterior, een bedrijf dat windschermen ontwerpt, produceert en verkoopt. Zij produceren de windschermen zelf, waardoor je meer keuzevrijheid hebt. Je bent dus niet perse gebonden aan standaard maten, maar kunt ook een windscherm helemaal naar eigen wens laten samenstellen. Hoe ideaal is dat! Xterior heeft voor ons een mooi en stevig scherm ontwikkeld waar wij heel blij mee zijn. Deze past perfect bij ons interieur en is groot genoeg, waardoor mensen uit de wind kunnen zitten. Ook de communicatie is zeer goed verlopen, vanaf het begin tot het eind hebben ze ons meegenomen in het hele proces, waardoor de windscherm precies is geworden zoals we het wilden.

Op zoek naar windscherm? Neem een kijkje op de website van Xterior of neem telefonisch contact op. Zij staan je graag te woord.