Zaalreservering software krijgt update

2 min read
Zaalreservering software heeft een update gekregen. Met deze update is het mogelijk om twee zalen tegelijk te boeken. Deze update is zeer revolutionair voor de personen die dagelijks gebruik maken van de zaalreservering software. Zo kunnen zij namelijk de nieuwe functie direct gebruiken. Het was al langer een probleem voor veel van de gebruikers dat het onmogelijk was om dubbel te kunnen boeken. Het is eindelijk zover dat zij dit soort dingen nu wel kunnen doen. De mensen zijn echt dankbaar dat de ontwikkelaars ervoor hebben gekozen dit mogelijk te maken voor het publiek.

Ontwikkelaars waren jaren bezig

De ontwikkelaars van de zaalreservering software waren al een langere tijd bezig met het ontwikkelen van een nieuwe functie voor het systeem. Het systeem heeft nog steeds niet alle updates maar de ontwikkelaars zijn in ieder geval hard bezig geweest. Het probleem was dat de zaalreservering software een blokkade had gebouwd op het toevoegen van een dubbele boeking. Dit zorgde ervoor dat het niet mogelijk was om als gebruiker meer dan 1 kamer of zaal in te plannen. Het koste aardig wat tijd om deze taken te analyseren. We zien dan ook de stijging in het aantal boekingen toenemen door de nieuwe functie.

Nieuwe ontwikkeling voor het systeem

Het is nog niet duidelijk wat er in de toekomst allemaal wordt toegevoegd aan de zaalreservering software. Er wordt verwacht dat er nog een nieuwe update aankomt. Wat deze update dan precies zou zijn is nog niet duidelijk. We hebben wel gezien dat de gebruikers toch graag wat innovatie willen zien als daarvoor de ruimte is. Hopelijk kunnen wij ook deze trend zien groeien. Innovatie kan altijd te pas komen. Een zaalreservering software zonder enige innovatie zal vast uitlopen op een groot fiasco. Je hebt daarom altijd een team nodig die zich bezighoudt met het beter maken van het systeem.