Zoekt u een goede teflon plaat die snel geleverd kan worden?

3 min read

Ik heb al 10 jaar een prachtige fabriek waarin ik chocola produceer. Ik maak alle soorten chocola: Witte, met hazelnoten, pure, karamel zeezout, melk, praline en zelfs allemaal specialiteiten chocolade. Ik ben zo trots op mijn bedrijf! Ik moest onlangs een nieuwe machine aanschaffen voor de fabriek waarbij ik een teflon plaat nodig had omdat een machineonderdeel bestand moest zijn tegen hoge temperaturen. Daar zou de teflon plaat het onderdeel dan tegen beschermen. Ik ben op zoek gegaan naar een teflon plaat voor deze machine en in de winkel kwam ik niks tegen. Alleen maar producten waar al een teflon plaat in verwerkt was zoals pannen met teflon enzo. Ik wilde alleen een losse teflon plaat om deze zelf te verwerken in deze machine. Ik heb namelijk ook veel verstand van machines en dacht dit best zelf te kunnen verwerken in de machine. Uiteindelijk ben ik op de website van hpproducts.nl uitgekomen. Hier werden vele teflon platen aangeboden en na een tijdje zoeken heb ik de perfecte teflon plaat voor deze machine gekocht. Met hulp van een medewerker van mij heb ik de teflon plaat in het machineonderdeel verwerkt zodat het onderdeel goed beschermd zou zijn tegen de hitte. Hartstikke fijn dat ik zo snel een goede teflon plaat kon vinden waardoor mijn machine nu al een paar weken uitstekend functioneert. Nu kan ik op een nog sneller tempo chocola produceren dan ik al kon en kan ik binnenkort misschien wel nog meer winst maken. Ik ben namelijk al een paar maanden aan het kijken of ik een vakantiehuisje kan kopen in Luxemburg en ik denk dat dat nu na een jaar extra omzet draaien misschien wel gaat lukken waardoor ik lekker extra vaak op vakantie kan naar mijn eigen vakantiehuisje. Ik ben helemaal tevreden met deze nieuwe teflon plaat. Een simpel product kan gewoon een hele machine veranderen en verbeteren!

Een teflon plaat kopen van hpproducts.nl is een goed idee

Toen ik de teflon plaat wilde kopen had ik nog een vraagje. Ik nam contact op met de klantenservice en kreeg vrij snel een heel uitgebreid antwoord. Dit maakte me zo enthousiast. Op dat moment besloot ik al dat ik een goede positieve review zou gaan schrijven want een goede klantenservice zie je helaas niet al te vaak. Ik heb namelijk al vaak onderdelen moeten bestellen voor mijn fabriek en vaak als ik een vraag had aan een bedrijf kreeg ik niet eens een antwoord! Ik ben dus erg enthousiast en verrast dat dit bedrijf zo’n goede klantenservice heeft. Ze kunnen zichzelf echt een compliment geven.

Mijn fabriek draait nu nog sneller waardoor ik binnenkort meer omzet zal draaien.

Ik ben dus erg blij met hpproducts.nl omdat:

  • De klantenservice echt fantastisch goed was en mijn vragen zeer goed beantwoord heeft
  • De teflon plaat van goede kwaliteit is waardoor de machine nu optimaal zijn ding kan doen
  • Ik nu waarschijnlijk mede door deze teflon plaat meer omzet zal gaan draaien waardoor ik eindelijk een vakantiehuisje kan kopen in Luxemburg

Bent u ook op zoek naar een goede teflon plaat? Zoek dan vooral niet verder en bestel gewoon op hpproducts.nl.

More Stories